Alte știri

FLOREȘTI // Un bărbat a fost bătut până la moarte cu picioarele. Suspectul cercetat în libertate djn cauza dereglărilor psihice

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat a murit, după ce a fost ucis în bătaie cu picioarele de către un consătean. Crima a avut loc acum trei zile, în data de 25 ianuarie, în localitatea Sănătăuca, din raionul Florești, transmite Telegraph.md, cu referire la Deschide.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Victima este un bărbat în vârstă de 47 de ani. Acesta a mers în ospeție la un consătean de-al său, în vârstă de 48 de ani, cu care ar fi consumat băuturi alcoolice. Ulterior, fiind în stare de ebrietate, între cei doi s-a iscat o ceartă care a culminat cu o crimă.

Gazda și-a pus oaspetele l-a pământ și l-a lovit cu picioarele de mai multe ori în regiunea cutiei toracice. În urma loviturilor, victima s-a ales cu mai multe coaste rupte și alte vătămări corporale din cauza cărora a murit.

Oamenii legii au pornit o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care a fost comisă crima, iar agresorul ar fi cercetat în stare de libertate din cauza că ar suferi de anumite dereglări psihice.

Citește și: Încă un PSRM în politică: „Sandu îl trimite pe Usatîi la naiba și face o „împușcătură de control” lui Năstase”

loading...

Comments are closed.