Alte știri

FLOREȘTI // Un bărbat a fost bătut până la moarte cu picioarele. Suspectul cercetat în libertate djn cauza dereglărilor psihice

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat a murit, după ce a fost ucis în bătaie cu picioarele de către un consătean. Crima a avut loc acum trei zile, în data de 25 ianuarie, în localitatea Sănătăuca, din raionul Florești, transmite Telegraph.md, cu referire la Deschide.md

Victima este un bărbat în vârstă de 47 de ani. Acesta a mers în ospeție la un consătean de-al său, în vârstă de 48 de ani, cu care ar fi consumat băuturi alcoolice. Ulterior, fiind în stare de ebrietate, între cei doi s-a iscat o ceartă care a culminat cu o crimă.

Gazda și-a pus oaspetele l-a pământ și l-a lovit cu picioarele de mai multe ori în regiunea cutiei toracice. În urma loviturilor, victima s-a ales cu mai multe coaste rupte și alte vătămări corporale din cauza cărora a murit.

Oamenii legii au pornit o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care a fost comisă crima, iar agresorul ar fi cercetat în stare de libertate din cauza că ar suferi de anumite dereglări psihice.

Citește și: Încă un PSRM în politică: „Sandu îl trimite pe Usatîi la naiba și face o „împușcătură de control” lui Năstase”

loading...

Comments are closed.