FLYONE a înregistrat în flota sa cel mai nou Airbus A320 din Moldova

FLYONE

La data de 2 septembrie 2023, FLYONE a primit un nou membru în familia sa. Astfel, flota celei mai mari companii aeriene din Republica Moldova a fost completată cu încă un Airbus A320. Aeronava este cea mai nouă din țară, din rândul aceluiași tip de nave. Zborul inaugural al avionului nou venit a fost efectuat spre/din Heraklion.

Acest Airbus este primul care a venit, din cele 3 avioane achiziționate de la începutul anului 2023, restul urmează să aterizeze în cel mai apropiat timp.

Aeronavei i-a fost atribuit numărul de înmatriculare ER-00008, iar capacitatea este de 180 locuri.

Directorul General FLYONE, Mircea Maleca, a declarat: „Suntem mândri că am reușit să aducem în familia noastră încă un Airbus A320. Această achiziție se încadrează în strategia companiei de extindere și dezvoltare, oferind noi oportunități de zbor pentru pasagerii noștri.”

În prezent, compania FLYONE operează zboruri cu 14 aeronave, iar de la începutului anului, la bordul acestora au zburat peste 1 milion 300 mii de pasageri.
Aeronava nou venită, la fel ca și celelalte din familia FLYONE, corespunde tuturor standardelor de Securitate ale Asociației Internaționale de Transport Aerian (IATA) și EASA.

Despre FLYONE

FLYONE (www.flyone.eu) s-a lansat în 2016, reușind în scurt timp să devină unul dintre liderii pieței avia din Republica Moldova.

Mai nou, FLYONE a reînnoit certificarea IOSA, cel mai înalt standard de siguranță în managementul operațional. La fel, în anul 2022, compania a devenit membru al Asociației Internaționale a Transporturilor Aeriene (IATA).

FLYONE a fost clasată lunar de multiple ori în anii 2018, 2019 și 2020 în TOP 10 „Cea mai punctuală companie”, conform categoriei EMEA (Europe, Middle East and Africa).

În decembrie 2022, FLYONE Airlines SRL a primit certificatul de operator aerian, oferit de către Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR) și licența- emisă de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii.

Pe parcursul aceluiași an, FLYONE a reușit să transporte peste 1 milion de pasageri și să lanseze 6 destinații noi.

FLYONE ARMENIA, s-a lansat în anul 2021, iar în 2022 a devenit numărul 1 în Armenia.

Amintim că FLYONE operează zboruri către 53 destinații.

35 de curse regulate și charter spre: Dubai, Veneția, Bologna, Roma, Milano, Valencia, Berlin, Tbilisi, Madrid, Munchen, Larnaca, Frankfurt, Tel Aviv, Londra, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, Istanbul, Erevan, Bruxelles, Dusseldorf, Nisa, Amsterdam, Barcelona, Tirana, Bodrum, Dalaman, Antalya, Heraklion, Sharm El-Sheikh, Tivat și Hurghada.

Cu escală prin Erevan, FLYONE ARMENIA operează zboruri spre: Tbilisi, Lyon, Moscova, Milano, Ekaterinburg, Vnukovo, Domodedovo, Sankt Petersburg, Mineralnye Vody, Novosibirsk, Samara, Sochi, Istanbul, Paris, Dubai, Beirut, Teheran, Dusseldorf, Tel Aviv.

Total
0
Shares
Total
0
Share