Social

Fost șofer de troleibus destăinuie schemele președintelui RTEC: cantină în care mîncau șoferii momentan este un restaurant a cărui proprietar este chiar domnul Morgoci.

Pinterest LinkedIn Tumblr

La o ședință a Consiliului Municipal Chișinău, fostul șofer de troleibus, Galina Harea s-a expus critic față de politica promovată de către Gheorghe Morgoci, președintele Regiei Transport Electric Chișinău.

Veniturile zilnice al Parcurilor de Troleibuse 1,2 și 3 sunt de peste 300.000 de lei, dar RTEC-ul stă cu datorii imense. Domnul Morgoci dă vina pe troleibusele noi, că sunt scumpe la întreținere. Salariile nu achitate pe card și nici în plic. Angajații sunt nevoiți să se trezească la orele 4 dimineața pentru a prinde rând la salarii.” a declarat fostul șofer de troleibus.

O altă problemă foarte gravă de care se plâng angajații Regiei Transport Electric Chișinău este cea a alimentației. „Au închis toate cantinele, șoferii sunt nevoiți să mănânce în troleibus direct, care sunt pline cu praf și murdărie. Angajații RTEC sunt nevoiți să se alimenteze în condiții antisanitare dacă nu chiar anti-umane. A fost o cantină lângă parcul de troleibuse numărul 3, unde mâncau șoferii, studenții. La moment fosta cantină este un restaurant a cărui proprietar este chiar domnul Morgoci.

Replica consilierilor liberali nu s-a lăsat așteptată. Ion Cebanu și Ion Popovschi au huiduit-o pe Galina Harea și nu i-au permis să-și termine discursul.

Galina Harea a fost șofer de troleibus timp de 16 ani și este mamă a 5 copii. Recent, Gheorghe Morgoci a eliberat-o din funcție.

loading...

Write A Comment