Fostul ministru al economiei și infrastructurii, Anatol Usatîi, vrea să devină primar al municipiului Chișinău

Fostul ministru al economiei și infrastructurii, Anatol Usatîi, vrea să devină primar al municipiului Chișinău. Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei a anunțat candidatura acestuia la alegerile locale din 5 noiembrie, scrie IPN.

„Consider că sunt cel mai potrivit potențial candidat pentru o capitală precum este Chișinău. Aveți încredere, dragi chișinăuieni, în oameni practicieni. Am o viziune clară pentru municipiul Chișinău ca să ia avânt spre o dezvoltare masivă, structurată și imediată. Inițiativele pe care le vom implementa au scopul de a face orașul și suburbiile noastre mai prospere, nai sigure, mai accesibile”, a declarat într-o conferință de presă, Anatol Usatîi, vicepreședinte al formațiunii.

Liderul PDCM, ex-premierul Ion Chicu, a declarat că astăzi orașul Chișinău se confruntă cu probleme grave. Potrivit lui, municipiul se sufocă în ambuteiaje, iar baza sa economică stă în ruine. Și această stare de lucruri, în opinia sa, trebuie schimbată. „Pe 5 noiembrie putem schimba această stare de lucruri. Din respect față de cetățenii țării vom veni în fața dumneavoastră cu oameni destoinici, profesioniști și dedicați localităților în care trăiesc”, a mai spus Ion Chicu.

Anatol Usatîi a fost ministru și secretar de stat la Ministerul Economiei și Infrastructurii.

Total
0
Shares
Total
0
Share