Politic

Fostul premier al României, Victor Ponta i-a urat succes lui Pavel Filip și echipei sale: „Alegerile Parlamentare din februarie sunt foarte importante”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fostul prim-ministru al României, actualul lider al formațiunii politice „ProRomânia”, Victor Ponta a venit e pagina sa de Facebook cu un mesaj de susținere la adresa lui Pavel Filip și a echipei guvernamentale. Ponta le-a urat succese membrilor guvernului Pavel Filip, Iurie Leancă și Monica Babuc la alegerile parlamentare din 24 februarie.

Victor Ponta a urat succes în alegeri lui Pavel Filip, pe care îl consideră că este un om discret, modest dar totodată extrem de serios și profesionist. În același mesaj, politicianul român i-a menționat și pe Iurie Leancă, un fost premier care mereu a fost pro România și pro Europa dar și pe Monica Babuc, un ministru al Culturii atât de inimos. 

„Tuturor celorlalți prieteni și colegi din Moldova alături de care am făcut atât de multe proiecte care să apropie cu adevărat românii de pe cele două maluri ale Prutului (grădinițe, microbuze școlare, gazoduct și linii de transport a energiei electrice, SMURD Moldova și instituții de cultura și istorice, echipamente pentru Ministerul de Interne și al Apărării sau Dustere pentru autoritățile locale)”, a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

Fostul premier a mai adăugat că Pavel Filip și echipa sa guvernamentală au reușit, în condiții politice și economice foarte dificile, să țină Moldova pe un drum stabil și pozitiv: „După alegerile din februarie, sper să continue cu și mai mult succes această direcție ProRomania și ProEuropa!”.

loading...

Comments are closed.