Alte știri

Fotbal: Ibrahimovic – M-am întors ca să termin ceea ce am început

Pinterest LinkedIn Tumblr

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic dorește să câștige de campion al Angliei cu Manchester United în acest sezon, acesta fiind motivul pentru care a decis să se întoarcă la gruparea de pe Old Trafford, de care se despărțise în vară.

„Am spus că mă întorc ca să termin ceea ce am început. Cu tot ceea ce am construit în primul sezon — desigur, am câștigat trei trofee — finalul nu era cel la care mă așteptam. Obiectivul meu final este titlul în Premier League. Tot ceea ce am început în cursul primului meu sezon, trebuie să se finalizeze în cel de-al doilea”, a declarat ‘Ibra’ într-un interviu acordat fostului internațional francez Thierry Henry, care lucrează în prezent pentru postul de televiziune Sky Sport, preluat de Agepres.

În vârstă de 36 ani, Zlatan Ibrahimovic a câștigat patru titluri consecutive de campion al Franței cu Paris Saint-Germain, înainte de a se alătura antrenorului portughez Jose Mourinho la Manchester United, în vara anului trecut. El a reușit să înscrie 28 de goluri în 46 de meciuri, însă sezonul său a fost întrerupt brusc în luna aprilie 2017, când a suferit o ruptură de ligamente la genunchi, în cursul unui meci din semifinalele Europa League, competiție câștigată de echipa sa.

Operat cu succes în Statele Unite, Ibrahimovic și-a continuat recuperarea la clubul Manchester United, cu care nu se mai afla sub contract de la finalul sezonului trecut, iar în luna octombrie a semnat un nou acord cu trupa lui Mourinho. Suedezul se pregătește acum să-și facă revenirea pe gazon luna viitoare.

„Nu am mai avut niciodată o accidentare atât de gravă și toți au început să spună: ‘s-a terminat’ sau ‘este prea bătrân’. Acest lucru m-a ambiționat. Accidentarea mi-a dat energie și un obiectiv. Vreau să văd pună unde pot merge cu corpul meu. În ultimii ani, atunci când te gândești cât ți-a mai rămas de jucat, la antrenamente și la toate sacrificiile pe care trebuie să le faci, ai putea ezita. Însă accidentarea a făcut lucrurile mai ușoare. Acum am un scop: acela de a reveni și de a juca din nou”, a mai spus Ibrahimovic.

loading...

Comments are closed.