FOTO // Accident grav în Bender: Un bărbat a murit, iar alte trei persoane au ajuns la spital, după ce un automobil a intrat într-o stație de așteptare

Un bărbat a murit, iar alte trei persoane au ajuns la spital, după ce o mașină a intrat într-o stație unde se aflau mai mulți oameni. Accidentul s-a produs în dimineața de 17 aprilie, pe strada Chișinăului, scrie Echipa.md

Potrivit milițienilor din regiune, la volan se afla o tânără de 20 de ani, iar automobilul implicat în accident aparține iubitului fetei, de 23 de ani. Acesta se afla și el în mașină în momentul impactului.

Mai mult, a fost stabilit faptul că pasagerul era în stare de ebrietate, șoferița însă nu era băută. Martorii accidentului spun că impactul a fost într-atât de puternic încât mașina a dărâmat o jumătate din stația de așteptare și s-a izbit într-un gard metalic aflat la câțiva metri distanță.

„Văd mașina în grădină. Din automobil a ieșit o tânără, de 25 de ani, nu mai mult. Tot prin ușa șoferului a ieșit și un tânăr. Fie era beat, fie s-a lovit, dar era dezorientat”.

În momentul tragediei, în stația de așteptare se aflau mai multe persoane. În urma impactului, un bărbat de 61 de ani a murit, după ce a fost strivit între mașină și gard. Salvatorii și pompierii veniți la fața locului au descarcerat trupul neînsuflețit al bărbatului prins între fiarele automobilului și gardul de metal.

„- Ești viu?
– Da.
– Celălalt bărbat a murit?
– Da”.

În același timp, trei persoane, o femeie de 49 de ani și doi bărbați de 50, și respectiv, 71 de ani. Toți trei au suferit fracturi la mâini și picioare, dar și alte traumatisme și rămân internați în spital.

Alte circumstanțe se stabilesc.

Total
0
Shares
Total
0
Share