Social

UPDATE (FOTO) Accident groaznic la Cruzești

Pinterest LinkedIn Tumblr

Accident groaznic s-a întâmplat azi dimineața la Cruzești, o suburbie a Chișinăului.

Un utilizator Facebook a postat într-un grup tematic poze a unui accident cumplit ce s-a întâmplat azi dimineața într-o suburbie a Chișinăului. Utilizatorul spune că accidentul s-a întâmplat din cauza ceții.

Din poze reiese că un microbus a făcut bucățele practic un sedan. La locul accidentului a venit un echipaj de ambulanță și unul de poliție.

Revenim cu detalii.

Un accident îngrozitor a avut loc în această dimineață în apropiere de Chișinău, în urma căruia un tânăr de 30 de ani a decedat, iar altul de 26 de ani se află în stare gravă la spital.

”Accidentul a fost înregistrat în jurul orei 8.45. Vehiculul de model Ford, condus de un șofer de 26 de ani, s-a tamponat cu un autovehicul de model Opel Kadett, la volanul căruia se afla un cetățean de 30 de ani. În urma impactului, șoferul de 30 de ani a decedat pe loc din cauza rănilor primite”, a declarat Natalia Stati ofițetul de presă al Direcției de Poliție Chișinău.

Impactul a fost atât de puternic încât Opelul a fost rupt în două, iar șoferul care a decedat a fost aruncat din mașină cu tot cu banchetă.

”Conducătorul mașinii Ford a fost transportat la Spitalul de Urgență din Chișinău în stare gravă”, a declarat pentru agenție ofițerul de presă al Direcției de Poliție din Chișinău.

Șoferul mașinii Opel era din Chișinău, iar cel din Ford – din Vadul lui Vodă.

Oamenii legii au deschis o cauză penală pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului.

Sursa foto: Ion Iftodi

loading...

Comments are closed.