Alte știri

FOTO // Accident violent la Botanica. Două mașini au fost grav avariate, iar cinci persoane au fost transportate la spital

Pinterest LinkedIn Tumblr

UPDATE // În această dimineață, o mașină de model Dacia Logan din dotarea Armatei Naționale, deplasindu-se în interes de serviciu spre satul Plop Stiubei, Căușeni, din cauza condițiilor climaterice nefavorabile și vizibilitate scăzută, la intersecția bulevardului Dacia-Bacioii Noi, s-a tamponat cu un vehicul ce aparținea unei companii de taxi.

În rezultat, patru persoane, printre care doi militari, au fost răniți. Aceștia au fost transportați la spital cu răni ușoare, pentru îngrijiri medicale.

Militarii se află înafara oricărui pericol.

Urmează ca poliția să stabilească circumstanțele producerii accidentului și să ia o decizie în acest sens.

Știrea inițială


Un accident violent s-a produs la Băcioi, în urma căruia două mașini au fost grav avariate, iar cinci persoane au fost traumate.

Accidentul s-a produs în această dimineață în jurul orei 08:23, la intersectia străzilor Muncești, Bacioii Noi. Două mașini au fost avariate, una model Renault ce aparține unei firme de taxi și o Dacia.

Potrivit ultimelor informații oferite de către ofițera de presă IP Chișinău, Natalia Stati, mașina Renault era condusă de un tânăr de 24 de ani iar Dacia de un tânăr de 20 de ani, scrie UNIMEDIA. În urma impactului au avut de suferit 5 persoane, la spital fiind transportați șoferul mașinii Renault și 4 pasageri care se aflau în ambele mașini implicate în accident. Pe caz a fost inițiată o ancheta în stabilirea tuturor circumstanțelor, iar în dependență de leziunile cu care s-au ales victimele, șoferul care va fi găsit vinovat va fi tras la răspundere conform legislației în vigoare.

 

loading...

Comments are closed.