FOTO // Accidentul de pe traseul Chișinău – Cimișlia: A murit și șoferul mașinii de taxi

Șoferul mașinii de marca „Dacia” ce aparține unei companii de taxi și care a fost implicat în această dimineață într-un tragic accident rutier pe traseul Chișinău – Cimișlia, în apropiere de localitatea Bozieni, din raionul Hâncești, a murit la spital. Acesta avea 34 de ani și se afla în automobil împreună cu fratele său de 31 de ani, care la acest moment se află internat în spitalul raional Hâncești, transmite Telegraph.md, cu referire la Jurnal.md

Amintim că accidentul rutier s-a produs în această dimineață în jurul orei 7.00. Potrivit poliției, automobilul de marca „Dacia” care se deplasa din direcția Cimișlia spre Hâncești, în circumstanțe necunoscute a ieșit pe banda de sens opus, ciocnindu-se cu un automobil de model „Volkswagen Transporter”.

Automobilul Volkswagen se deplasa din direcția Hâncești spre Cimișlia, fiind condus de un bărbat de 50 de ani, angajat al Inspectoratului General de Carabinieri.

Automobilul „Dacia”, ce aparține unei companii de Taxi, era condus de un bărbat de 34 ani, care avea trei pasageri, toți locuitori ai satului Hârtop din raionul Cimișlia, printre care doi bărbați de 31 și respectiv 34 de ani, și un bărbat de 29 de ani.

În urma impactului, bărbatul de 29 de ani a decedat pe loc. Acesta era angajat al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră și a lăsat în urmă trei copii minori și o soție îndurerată.

Citește și: Mai mulți consumatori din capitală rămân mâine fără apă la robinete: Care sunt adresele vizate

Total
0
Shares
Total
0
Share