Actualitate

FOTO // Alte două spații publice sunt în proces de amenajare în sectorul Botanica

Pinterest LinkedIn Tumblr

Sunt în plină desfășurare lucrările de reabilitare a scuarului „Sfântul Dumitru” din bd. Traian, 7/2 și amenajarea teritoriului adiacent din bd. Traian, 9, sectorul Botanica al capitalei.

Până în prezent, pe teritoriul scuarului „Sfântul Dumitru”, muncitorii a executat lucrări de terasament, demontarea bordurilor vechi și a stratului de asfalt degradat al căilor pietonale, precum și trasarea noilor alei.

Conform proiectului în continuare va fi aplicat pavajul pietonal, montate borduri noi și instalat mobilierul urban (bănci și coșuri de gunoi).

În paralel, sunt executate și lucrări de amenajare a teritoriului adiacent din bd. Traian, 9. Acestea presupun montarea bordurilor noi, pavarea căilor pietonale, instalarea mobilierului urban și amenajarea spațiilor verzi.

E de menționat că alte zone publice din sectorul Botanica sunt în plin proces de modernizare: Grădina Publică „Sarmizegetusa”, Scuarul în memoria victimelor avariei de la C.A.E. Cernobîl, Scuarul din str. Valea Crucii, 24, Scuarul din bd. Cuza-Vodă, 28/1, Scuarul din șos. Muncești, 242, precum și amenajarea noilor zone de recreere și modernizare a aleilor din Parcul „Valea Trandafirilor”.

Actualmente sunt în proces de finalizare licitaţiile pentru executarea lucrărilor de amenajare a zonelor verzi din bd. Cuza-Vodă, 14, 25/2, bd. Dacia, 2, 8. În paralel, au fost întocmite devizele de cheltuieli pentru modernizare a scuarurilor din str. Belgrad, 19/1, str. Brâncuşi, 146, str. Grenoble, 209 și șos. Muncești, 54, 404.

loading...

Comments are closed.