Politică

FOTO // Andrian Candu s-a vaccinat anti-COVID în România. „Vă îndemn și pe voi”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul „PRO MOLDOVA” Andrian Candu s-a vaccinat anti COVID în România. Deputatul a anunțat despre acest lucru într-o postare pe pagina sa de Facebook, unde a postat și o fotografie cu momentul în care i-a fost administrat serul de la AstraZeneca, informează TV8.md

Candu a spus că a decis să meargă peste Prut pentru a se imuniza după ce a constatat că Republica Moldova nu are un plan bun de vaccinare.

Am citit atent planul de imunizare și am constatat că nu prea există un plan. Am căutat unde aș putea să mă înscriu pentru vaccin, când îmi vine rândul, dar nu am găsit niciun instrument. Am urmărit cum se aduc și se administrează vaccinul în țară și am încercat să vin cu propuneri pe lângă actuala administrație, dar deputații din opoziție pot să vorbească, însă, cu regret, nu prea pot să se facă auziți, de altfel ca și cetățenii. În aceste condiții, am luat pașaportul și, mulțumind statului român, am mers peste Prut” a scris Andrian Candu.

Deputatul „PRO MOLDOVA” i-a sfătuit pe moldoveni să facă același lucru ca și el.

Vă îndemn și pe voi să vă înregistrați în România, pentru că într-o țară unde Guvern nu avem, Președinte de parcă nici n-am avea, iar Parlament deocamdată mai avem este mult prea naiv să crezi că ne vom găsi loc printre deputați, primari, funcționari, vorba clasicului – autentici, care sar rândul și lasă pensionarii nevaccinați pentru a se imuniza pe sine”, a mai menționat Candu.

Amintim că și deputații Iurie Reniță și Octavian Țîcu s-au vaccinat în România împotriva coronavirusului.

Citește și: ULTIMA ORĂ // Maia Sandu anunță că nu va ataca la CC instituirea Stării de urgență

loading...

Comments are closed.