(foto) Atenție! Platforma DA se pregătește să infiltreze PROVOCATORI la manifestația organizată de PDM din această duminică

alegeri 2019, alegeri parlamentare, alegeri moldova, alegeri 24 februarie, alegeri pe sistem mixt, circumscriptii electorale, candidati independenti, parlamentarele 2019, alegeri libere, alegeri corecte,andrei nastase si maia sandu, nastase proteste, provocatori proteste, manifestatie pdm, protest pdm, andrei petru, trolli moldova, trolli platforma da, protest 21 octombrie, inga grigoriu,

Simpatizanții Platformei DA pregătesc provocări la manifestația ce va fi organizată de către Partidul Democrat în Piața Marii Adunări Naționale la data de 21 octombrie.

Acest lucru îl putem afla reieșind din activitatea on-line a unui troll de partid pe nume Andrei Petru. Acesta a scris pe profilul său că trebuie să se infiltreze în jur de 100 de persoane în mulțimea care va fi adunată la mitingul democraților pentru a striga lozincile caracteristice Platformei DA.

Un alt factor important care denotă că intențiile sunt serioase este faptul că vicepreședintele Platformei DA, Alexandru Slusari, a apreciat postarea dată, ceea ce înseamnă că Slusari este de acord cu provocările propuse de trollul Andrei Petru, după care se ascunde un cetățean pe nume Andrei Petică.

Profilul cu numele Andrei Petru este unul din trollii ce susțin în postări și comentarii binomul PAS și PPDA. Bloggerul Denis Rusu a demonstrat că în spatele acestuia se află un locuitor al localității Molovata Nouă, din raionul Dubăsari. Într-o postare pe Facebook, vicepreședintele Platformei DA, Inga Grigoriu a afirmat că îl cunoaște pe Andrei Petru, spunând că este din Transnistria. Cu toate acestea, s-a demonstrat că poza de profil pe care o folosește Andrei Petru, aparține unui interpret din România.

Total
0
Shares
Total
0
Share