Politic

(Foto) Autogara de Sud Chișinău – Ministrul Chiril Gaburici inspectează problemele în trasportul de pasageri

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ministrul Economiei și Infrastructurii însoțit de echipa sa au pornit astăzi dimineață de la Chișinău în vizita în teritoriu a cabinetului de miniștri în raionul Taraclia. În acest context, Gaburici, care este principalul responsabil de domeniu drumurilor și transportului în Republica Moldova, a făcut o inspecție cum își îndeplinesc obligațiile de serviciu angajații de la Autogara de Sud Chișinău.

„Chișinău-Taraclia. Am pornit în vizita în teritoriu a cabinetului de miniștri. Documentez fiecare pas în autogară. Cel mai bine, problemele în transport se văd la fața locului. Sper că și ANTA face asta, cel puțin după discuțiile noastre de zilele trecute”, a scris Chiril Gaburici pe Facebook.

Totodată ministrul a averitizat că este interzisă alimentarea cu combustibil a unităților de tansport călători, cu pasagerii în salon, măsură încalcată de mulți șoferi de rută.

Amintim că recent Chiril Gaburici le-a recomandat angajaților Agenției Naționale Transport Auto (ANTA) să circule cu transportul public, pentru a simți pe propria piele problemele din acest domeniu. Mai mult, Gaburici a cerut de la ANTA să vină cu reacții imediate la indicațiile sale.

Guvernul Republicii Moldova efectuează o nouă ședință în teritoriu. Astăzi cabinetul de miniștri condus de Pavel Filip discută probemele locale din raionul Taraclia. Sunt programate întâlniri cu autoritățile publice locale, cu mediu de afaceri din zonă dar și cu alte categorii sociale.

pavel filip, pdm, Ministrul Chiril Gaburici inspectează problemele în trasportul public, anta, gaburici la taraclia, guvernul filip,drumuri moldova, Ministrul Chiril Gaburici inspectează problemele în trasportul public, anta, gaburici la taraclia, guvernul filip, pdm, 

Ministrul Chiril Gaburici inspectează problemele în trasportul public, anta, gaburici la taraclia, guvernul filip, pdm, 

bilet gara auto, chiril gaburici, pdm, pavel filip, transport public moldova, anta

loading...

Comments are closed.