Politic

FOTO // Blocul ACUM nu mai există. Schimbare majoră la sediul Platformei DA

Pinterest LinkedIn Tumblr

Conflictul dintre Andrei Năstase și Maia Sandu se pare că este tot mai evident, iar blocul ACUM nu mai există. Liderul PPDA nu mai ascunde acest lucru și a făcut o schimbare vizuală majoră la sediul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr.

Dacă până acum la conferințele de presă, în spatele tribunei PPDA se afla un baner pe care scria ACUM DA PAS, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, în spatele membrilor PPDA a apărut un baner nou pe care nu se mai regăsește ACUM și PAS, fiind doar inițialele Platformei DA.

Acest lucru a fost observat și de jurnalistul Ion Mischevca.

„Blocul ACUM nu mai există. O demonstrează și micile detalii simbolice. Ieri, la sediul PPDA, era un panou cu logo-ul ACUM, iar astăzi e altul, doar cu sigla partidului. Plus insigna de la sacoul lui Slusari. Finita la comedia!”, a scris jurnalistul pe Facebook.

Andrei Năstase, Maia Sandu, Platforma DA, ACUM, ACUM DA PAS, Telegraph.md amintește că relațiile dintre Maia Sandu și Andrei Năstase s-au răcit substanțial după demiterea Guvernului Sandu. Și asta pentru că lidera PAS nu s-ar fi consultat cu partenerii săi din Platforma DA atunci când a venit cu ideea asumării de răspundere.

Citește și: După ce Năstase a anunțat că blocul ACUM nu mai exista, Maia Sandu admite negocieri cu PDM

loading...

Comments are closed.