Alte știri

(Foto) Bunicii Grijulii: încă 3 695 ursuleți au ajuns în mașinile de poliție, pentru a deveni prietenii copiilor aflați în situații dificile

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi, Asociația Obștească „Bunicii Grijulii” privesc cu sufletul împăcat spre marea lor realizare: încă 3695 ursuleți ajunși în mașinile de poliție pentru a-și îndeplini cu regularitate misiunea, sau mai bine zis pentru a deveni prietenii copiilor aflați în situații dificile! Toate astea au fost posibile datorită oamenilor cu suflet mare, cei ce nu au rămas indiferenți față de importanța acordării primului ajutor psihologic micuților.

Această campanie prevede readucerea unui zâmbet pe chipurile copiilor afectați emoțional în urma unor infracțiuni, accidente rutiere sau cazuri de violență. Astfel, în mașinile de poliție se regăsesc jucării pentru cei mici. Ajunși la un accident rutier sau într-o altă situație de risc, cu implicarea unui copil, polițiștii le dăruiesc micuților câte o jucărie.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

„Pe această cale transmitem un sincer MULȚUMESC persoanelor ce s-au implicat în Campania ,,O jucărie pentru zâmbetul copiilor” inițiată de dl Gheorghe Cavcaliuc, și au donat ursuleți pentru un scop nobil, un mare mulțumesc și deosebit respect doamnei Svetlana Sainsus, Caritate.MD și oamenilor care la apelul lor au donat cea mai mare parte a jucăriilor în număr de 2500 ursuleți”, au comunicat Bunicii Grijulii pe facebook. 

Reamintim că acum a avut loc a doua etapă de donație a jucariilor moi din partea AO ,,Bunicii Grijulii” către poliție, fiind acumulate cu ajutorul partenerilor, prima etapă desfășurându-se în noiembrie 2018, când au fost dăruite in jur de 2000 de jucării!

„Împreună putem crea lucruri frumoase, împreună ne vom construi un viitor mai sigur”, transmit organizatorii proiectului.

loading...

Comments are closed.