Externe

(foto) Cea mai păroasă femeie despre suferința cumplită: “Mi se spunea părosul, primul sărut l-am primit la vârsta de 27 de ani”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ani la rând și-a petrecut  mai tot timpul în salonele de cosmetică, iar acum, una dintre cele mai păroase femei, a renunțat să se mai epileze. Îi era rușine, însă tachinarea celor din jur a abosit-oAsta până când într-o zi a decis să se accepte așa cum este, indiferent de cum o privea lumea.

Leah Jorgensen, de 33 de ani, suferă de sindromul ovarului polichistic, o tulburare hormonală care determină creșterea abundentă a părului de pe corp.

Nu am văzut niciodată o femeie ca mine. Îmi era mereu rușine față de oamenii din jurul meu. Îmi era greu să-mia scund rușinea. Îmi doream să mă fac nevăzută, acesta era scopul meu. „, spune Leah pentru ziarul btritanic Daily Mail.

Din cauza rușinii, femeia a refuzat să mai meargă la dentist, vreme de 12 ani. Iar primul sărut l-a avut la vârsta de 27 de ani.

Am fost convinsă că o să-mi pierd familia și prietenii. M-am gândit că voi avea o viață mizerabilă. Că nu voi avea un loc de muncă  sau un iubit.

În decembrie 2015, Leah a fost lovită de o mașină în timp ce traversa o stradă. Paramedicii au fost primele persoane care i-au văzut tot părul de pe corp. Acest moment, mărturisește fata, a fost unul care a jutat-o foarte mult. Medicii au trat-o ca un om normal, iar Leah și-a dat seama că  ea trebuie să se accepte așa cum este.

Femeaia a întâlnit pentru prima dată iubirea, însă nu pentru mult timp. Dar nua suferit, ba dimpotrivă, acest lucru a ajutat-o să-și capete stima de sine.

În același timp, Leah a găsit prima iubire: un bărbat care a acceptat-o ​​așa cum era ea. Și, deși nu mai sunt împreună, ea spune că romantismul la ajutat și ea să-și ridice stima de sine.

Acum,  Leah se simte puternică și liberă. Ea  speră ca povestea ei să le ajute pe femeile care sunt într-o situație asemănătoare.

De când a început să se accepte așa cum este, a luat alte decizii importante în viața ei: a renunțat la slujbă, pentru a merge la Universitate. În plus, femeia  început să lucreze cu copii cu autism.

loading...

Comments are closed.