Alte știri

FOTO // Cele 132 de mii de doze de vaccin împotriva COVID-19, donate de România, au pornit spre Chișinău

Pinterest LinkedIn Tumblr

Încă 132 000 de doze de vaccin produs de compania AstraZeneca urmează astăzi să ajungă în Republica Moldova. În acest context, premierul român Florin Câțu a menționat că Guvernul României continuă să sprijine Republica Moldova în efortul de a depăși cu bine pandemia COVID-19, informează TV8.md

Ajutorul umanitar oferit Republicii Moldova constă în echipamente medicale și vaccinuri împotriva COVID-19 și vine ca parte a pachetului de sprijin anunțat de Președintele României Klaus Iohannis, cu ocazia vizitei din luna decembrie 2020, la Chișinău. Împreună învingem pandemia”, a adăugat premierul român Florin Câțu.

Precizăm că acestea se adaugă celor 72 000 de doze livrate până acum la Chișinău.

Pe 26 februarie curent, Guvernul României a aprobat hotărârea privind livrarea primului lot de vaccin anti COVID-19 în țara noastră.

Amintim că în cadrul vizitei din decembrie în Republica Moldova, președintele României, Klaus Iohannis, a promis o donație de 200 de mii de doze de vaccin.

Citește și: Un fost lucrător medical din cadrul SCR „Timofei Moșneaga” a decedat din cauza infecției COVID-19. A activat în funcția de medic de peste 35 de ani

 

loading...

Comments are closed.