Alte știri

FOTO // Celebrul fotbalist Ronaldinho se află în închisoare în Paraguay

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ronaldinho, 39 de ani, riscă să stea șase luni în arest preventiv la Asuncion în așteptarea procesului după ce a intrat în Paraguay cu documente false. 

”Acele acte contrafăcute puteau fi folosite la alte infracțiuni”, a declarat procurorul Osmar Legal.

Ronaldinho, în arest preventiv

O scurtă călătorie la Asuncion pentru două evenimente caritabile s-a transformat într-un coșmar pentru fostul Balon de Aur brazilian. Ronaldinho a fost reținut vineri seară după ce a intrat în Paraguay cu pașaport și carte de identitate false, judecătoarea Clara Ruiz Diaz hotărând să rămână în arest preventiv în așteptarea procesului.

Ronaldinho, la același etaj cu traficanții de droguri!

Închiși în „Cadrilater”, Fostul Ballon d’Or și fratele său, Roberto Assis, au petrecut a treia noapte în celulă. Închiși la ultimul etaj al clădirii, în sectorul numit „Cadrilaterul”, unde sunt deținuți și politicieni acuzați de corupție și traficanți de droguri.

Și totuși, Dinho nu și-a pierdut nici acum zâmbetul cunoscut în lumea întreagă. Jurnalistul paraguayan Hernan Rodriguez, de la postul de radio Unicanal, a postat pe rețelele de socializare prima poză cu brazilianul în pușcărie. Iar el râde, deși a ajuns să poarte cătușe la mâini.

„Acest dosar poate fi mult mai mare decât pare”

„Acele acte contrafăcute puteau fi folosite la alte infracțiuni. Spălare de bani, de exemplu”, a declarat procurorul Osmar Legal. „De când am preluat cazul, ancheta a scos la lumină noi informații. Acest dosar poate fi mult mai mare decât pare”.

Magistratul a explicat că „arestul preventiv e excepțional. Nu se decide decât dacă se împlinesc toate condițiile, ceea ce s-a întâmplat cu Ronaldinho și Roberto Assis: sunt străini, nu au rezidență în Paraguay și exista riscul să fugă. Pentru noi, nu a existat altă opțiune”.

Sursa: gsp.ro

Citește și: Baschetbalistul Kobe Bryant, înmormântat în secret

loading...

Comments are closed.