FOTO // Cleopatra Stratan surprinde cu un decolteu incendiar

Cleopatra Stratan, Cleopatra Stratan decolteu, iubitul Cleopatrei Stratan, o noua piesa de la Cleopatra Stratan

Cleopatra Stratan a renunțat la inocența de altă dată. Tânăra are acum 17 ani și începe să devină o femeie în toată firea. Ea a postat recent pe contul ei de Instagram unele imagini foarte sexy, în care poartă o rochie ce lasă la vedere un decolteu impresionant.

Cleopatra Stratan, Cleopatra Stratan decolteu, iubitul Cleopatrei Stratan, o noua piesa de la Cleopatra Stratan

Fiica lui Pavel Stratan înflorește. Ea se află în cea mai bună perioadă a vieții, a devenit o domnișoară încântătoare care întoarce toate privirile. Cariera ei muzicală se află în plină ascensiune, iar planurile ei sunt mărețe, scrie cancan.ro.

După ce, la doar trei ani, i-a cucerit pe români cu hit-ul Ghiță, Cleopatra a revenit de curând pe scena muzicală și încearcă o nouă abordare. Își demonstrază talentul cu fiecare piesă nouă pe care o scoate, iar muzica ei a depășit deja granițele României.

Cleopatra Stratan și iubitul secret

Au existat zvonuri cum că tânara cântăreață are o relație amoroasă cu unul dintre colegii de breaslă, mai exact cu Edward Sanda. Cei doi au lansat câteva piese împreună și au lăsat să se vadă că devin din ce în ce mai apropiați. Pozele postate și întâlnirile dese i-au făcut pe fani să creadă că între ei ar exista o poveste de dragoste. Însă Eduard Sanda a declarat pentru Spynews.ro că între el și Cleopatra Stratan este vorba doar de o prietenie frumoasă.

Citește și: VIDEO // Cleopatra Stratan a lansat un nou videoclip

 

Total
0
Shares
Total
0
Share