FOTO // Comuna Cucuruzeni, mai modernă datorită proiectului de infrastructură al echipei lui Ilan Șor

 

Comuna Cucuruzeni din raionul Orhei a devenit mai modernă grație unui proiect major de infrastructură, implementat de echipa lui Ilan Șor. Investiția impresionantă a permis schimbarea în totalitate a aspectului centrului satului, care a devenit un loc atractiv și primitor pentru localnici și vizitatori.

Una dintre îmbunătățirile-cheie a fost crearea mai multor alei pavate, cu bănci confortabile și iluminat decorativ. Aceste alei au devenit un loc ideal pentru plimbări și întâlniri. În total, în cadrul proiectului au fost amenajate aproximativ 460 de metri liniari de trotuar, ceea ce a îmbunătățit semnificativ infrastructura pietonală din centrul comunității.

O altă realizare importantă a fost crearea unui teren de sport modern. Noua facilitate va contribui la dezvoltarea activității fizice în rândul tinerilor, precum și la promovarea unui stil de viață sănătos în comuna Cucuruzeni.

În plus, echipa lui Ilan Șor a luat măsuri pentru a îmbunătăți accesul la principalele instituții publice din comună. A fost montat pavaj la intrarea Casei de Cultură, inclusiv pe scări și terasă, oferind un acces mai bun și mai sigur pentru participanții la evenimentele culturale. De asemenea, au fost puse pavele la intrarea în Primărie.

Echipa lui Ilan Șor a implementat un alt element important al proiectului – îmbunătățirea teritoriului central al comunei Cucuruzeni. Aproximativ 800 m2 de căi de comunicație terestră au fost asfaltați și amenajați. De asemenea, în comunitate au fost plantați 150 de arbori decorativi, care nu numai că înfrumusețează zona, dar contribuie și la îmbunătățirea calității aerului.

Locuitorii locali au fost recunoscători pentru toate eforturile depuse de echipa lui Ilan Șor. Acest proiect de infrastructură a demonstrat că investiția în localități poate face o diferență semnificativă în viața acestora, facilitând accesul la instituții moderne și creând un mediu confortabil și funcțional pentru o viață demnă.

„Este incredibil cât de mult echipa lui Ilan Șor a schimbat fața comunei noastre. Piața din fața Primăriei și a Casei de Cultură arată atât de îngrijit, iar copacii decorativi au dat locului un farmec aparte. Sunt cu adevărat recunoscător pentru aceste îmbunătățiri care ne fac viața mai frumoasă și mai confortabilă”, și-a împărtășit impresia unul dintre locuitorii din comună.

„Sunt nespus de recunoscător echipei lui Ilan Șor pentru munca depusă în localitatea noastră. Casa de Cultură arată acum atât de primitor, iar accesul la ea a devenit mult mai ușor. Terenul de sport este un vis pentru tinerii din Cucuruzeni, care acum pot face sport în condiții moderne”, a declarat o mamă a mai multor copii care locuiește în zonă.

„Nu-mi vine să cred cât de frumos au devenit Cucuruzenii noștri! Echipa lui Ilan Șor a făcut o treabă minunată construind noi alei și instalând bănci. Acum suntem liberi să ne plimbăm și să ne bucurăm de priveliștea peisajului renovat. Sunt mândru să fac parte din această comunitate frumoasă”, a adăugat Andrei, un locuitor din Cucuruzeni.

Localnicii sunt încrezători că îmbunătățirile semnificative aduse infrastructurii raionului vor avea un impact pozitiv asupra calității vieții locuitorilor și vor atrage mai mulți turiști.

Comunicat de presă

Total
0
Shares
Total
0
Share