Alte știri

(FOTO) Conor McGregor şi-a botezat fiul într-un castel ca-n poveşti

Pinterest LinkedIn Tumblr

Celebrul luptător l-a creştinat pe fiul său de cinci luni, Conor junior, petrecerea fiind pe un domeniu dotat cu parc de distracţii şi o fermă de animale.

Conor McGregor a serbat cu fast botezul băiatului său. A închiriat “Luttrellstown Castle” de lângă Dublin, iar familia şi prietenii i-au fost alături.

Dublu campion mondial al luptelor în cuşcă, irlandezul de 29 de ani e deja o legend a sportului, iar celebritatea a crescut vertiginos din când a boxat cu Floyd Mayweather în “Meciul Secolului”, dispută ce i-a adus zeci de milioane de dolari.

Aşa că petrecerea de zeci de mii de euro dată acum pentru primul său copil a fost doar un “mărunţiş” pentru el.

Cel mic a fost în centrul atenţiei, iar tatăl său l-a purtat mândru pe tot domeniul. Conor junior s-a jucat cu animalele, porci, iepuri sau lame, sau s-a dat în carusel alături de părinţi.

“Mac land”, adică domeniul lui McGregor, a intitulat luptătorul ţinutul de la Luttrellstown, locul fiind o destinaţie obişnuită pentru celebrităţi din toată lumea.

După ce preotul l-a creştinat pe micuţ, invitaţii au petrecut în voie, fiind distraţi cu spectacole de artificii, muzică live şi dansatori ce “scuipau” foc.

Acum, Conor se pregăteşte să lupte iar în cuşcă, ultimul său meci fiind în noiembrie anul trecut, când i-a luat centura lui Eddie Alvarez.

 

loading...

Comments are closed.