Politic

(Foto) Constantin Tuțu: Sunt bucuros că astăzi am lansat ruta de troleibuz, Chișinău-Trușeni

Pinterest LinkedIn Tumblr

Trușeniul a mai făcut astăzi un pas spre ceea ce trebuie să fie cu adevărat o suburbie a capitalei Republicii Moldova. Declarația a fost făcută de către deputatul PDM, Constantin Țuțu, care a participat azi de deschiderea rutei de troleibuz 34, Chișinău – Trușeni.

„Sunt bucuros și mândru în același timp pentru că am putut contribui la acest proiect, iar astăzi am lansat ruta de troleibuz, Chișinău-Trușeni. Eu le-am promis oamenilor din Trușeni că voi face tot posibilul pentru ca ei să nu mai fie tratați de către autoritățile municipale ca fiind de mâna a doua. Oamenii din Trușeni trebuie și sunt deja tratați cu respect și în sfârșit ei au început a simți că fac parte din Municipiul Chișinău”, a spus Constantin Țuțu. Totodată, deputatul le-a mulțumit tuturor celor care au avut încredere în el și împreună au reușit să ducă la bun sfârșit și acest proiect.

Pe aceatsă linie vor circula cinci troleibuze cu propulsie autonomă și aer condiționat, asamblate în capitală. Ruta de troleibuz nr. 34 va circula pe următorul itinerar:

Tur: str. Ciuflea, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, Calea Ieşilor, satul Truşeni (str. 27 August);

Retur: satul Truşeni (str. 27 August), Calea Ieşilor, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, str. Ciuflea.

 

loading...

Comments are closed.