Externe

FOTO // Cum arată la 50 de ani cea mai sexy bunică din lume. Surpriza pregătită pentru ziua de naștere

Pinterest LinkedIn Tumblr

Gina Stewart, considerată cea mai sexy bunică din lume, a împlinit, marți, vârsta de 50 de ani.

Australianca și-a câștigat renumele de cea mai sexy bunică din lume, în 2018, datorită pozelor incendiare pe care le postează pe conturile de pe rețelele sociale.

Gina Stewart și-a sărbătorit ziua de naștere cu fast, ea cazându-se într-un resort de lux, în Queensland, Australia.

“Stau într-o vilă frumoasă pe malul Oceanului Pacific, în Gold Coast, Australia. Sunt înconjurată de familie. răsfățată și bucurându-mă de o vreme superbă“, a povestit Gina pentru Daily Star.

Familia i-a pregătit o surpriză, un mesaj cu ‘Happy 50th birthday Gina’ fiind scris pe un banner legat de un elicopter care a survolat vila, în momentul în care femeia se afla la piscină.

“Stai. Tu ai 50 de ani? Nu arăți mai mult de 30 de ani. La mulți ani!”, “La mulți ani, dar nu cred deloc că ai 50 de ani“, “La mulți ani – arăți ca la 25 de ani“, sunt câteva dintre comentariile apărute pe Instagram.

Australianca are sute de mii de admiratori pe rețelele de socializare

Australianca are sute de mii de admiratori pe rețelele de socializare, pe care îi răsfață cu fotografii în ipostaze cât mai sexy.

În 2018, Gina a avut curajul să participe la un concurs de frumusețe alături de fete cu 20 de ani mai tinere decât de ea, ea adjudecându-și titlul de Miss Maxim Australia.

De cele mai multe ori, australianca își însoțește fotografiile de mesaje motivaționale, ea fiind adepta unui stil de viață sănătos și în care dragostea pentru familie și pentru oameni ocupă un loc important.

Gina Stewart are 4 copii, doi băieți și două feţe de 27, 25, 23 și 4 ani, și o nepoțică de aproape 2 ani.

loading...

Comments are closed.