Alte știri

FOTO // Detalii despre tragicul accident de la Strășeni, în urma căruia o persoană a decedat, iar alte 8 au fost rănite

Pinterest LinkedIn Tumblr

Patru persoane au fost descarcerate de salvatorii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență în urma unui accident de circulație produs în după amiaza zilei de 29 noiembrie pe traseul M1, între localitățile Căpriana și Condrița.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 16:34.  Potrivit primelor informații două autovehicule de model Mercedes  s-au tamponat, iar în rezultat 9 persoane, inclusiv 2 copii, au avut de suferit.

În urma accidentului un bărbat în vârstă de 40 de ani a decedat pe loc, iar alte 8 persoane cu vârstele cuprinse între 57 de ani și 18 ani, dar și doi minori cu vârsta de 3 ani și 11 ani au avut nevoie de îngrijiri medicale.

La fața locului au intervenit salvatorii Detașamentului Regional Căutare Salvare nr.1 din municipiul Chișinău, care au avut misiunea de a descarcera din fiarele automobilelor  4 persoane, inclusiv cadavrul bărbatului decedat.

Persoanele au fost transportate  la Institutul de Medicină Urgentă din capitală, iar copii la Institutul Mamei și Copilului. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite de specialiști.

loading...

Comments are closed.