FOTO // Directorul interimar al S.A. ”Termoelectrica” a fost prezentat astăzi colectivului

Noul director, interimar, Iurie Razlovan, a fost prezentat astăzi, 31 iulie 2023, colectivului “Termoelectrica” S.A., de către ministrul Energiei, Victor Parlicov și directorul general al Agenției Proprietății Publice (APP), Roman Cojuhari.

“Toate subiectele din cadrul Termoelectrica vor fi pe agenda de zi. Domnule Razlovan, aveți toată susținerea din partea Agenției Proprietății Publice. Mulțumim și domnului LEU pentru munca depusă în această perioadă dificilă”, a menționat directorul general APP, Roman Cojuhari.

Iurie Razlovan și-a exprimat recunoștința și încrederea în misiunea sa în fața echipei, menționând: “Mulțumesc pentru încrederea acordată. Vă asigur de un lucru, că vom depune toate eforturile ca obiectivele propuse să fie îndeplinite în cel mai scurt timp posibil.”

Noul director (interimar) al Termoelectrica S.A., își începe mandatul de astăzi, 31 iulie 2023.

Reiterăm că anterior Iurie Razlovan a deținut funcția de director tehnic al ”Termoelectrica”, în perioada 2014-2018, și director tehnic adjunct al ”Termocom” între anii 2002-2008. Printre sarcinile de bază ale noului director (interimar) sunt pregătirea întreprinderii de următorul sezon rece, inclusiv realizarea în termen a reparațiilor la blocul 2 de la sursa 1, cunoscută și ca fosta CET-2.

De asemenea, noul director urmează să prezinte viziunea sa asupra noii structuri organizatorice.

Procesul de schimbare a managementului ”Termoelectrica” a fost inițiat în luna mai, curent. Apariția în spațiul public a informației privind îngroparea deșeurilor cu conținut de păcură din noiembrie 2022 și comunicarea neinspirată a întreprinderii la acest subiect doar a accelerat procesul.

Total
0
Shares
Total
0
Share