(foto) Drumuri bune pentru Moldova a ajuns în raionul Criuleni: Locuitorii satului Izbiște se bucură de o șosea nou-nouță

drumuri bune moldova, satul izbiste, drumuri reparate criuleni, drumuri rele moldova, plahotniuc promisiuni, plahotniuc drumuri
 

Proiectul “Drumuri bune pentru Moldova” a ajuns cu brio și în raionul Criuleni. În satul Izbiște, locuitorii se vor bucura de azi înainte de un asfalt noi construit datorită inițiativei liderului democrat Vlad Plahotniuc de a demara acest proiect național.

Stratul de asfalt uzat a fost înlăturat, iar în locul acestuia, pe o suprafață de 2520 de m2, a fost acoperit cu două straturi de asfalt de 5cm și 4 cm. Concretizările au fost făcute de către primarul localității, Ion Plămădeală. Acesta a ținut să mulțumească președintelui raionului Criuleni, Veaceslav Burlac, vicepreședintelui Vitalie Verebceanu și firmei de construcție care a îndeplinit calitativ lucrările.

În cadrul aceluiași anunț, primarul din Izbiște a ținută să amintească de faptul că drumurile noi sunt în preajma instituțiilor de învățământ. Plămădeală a rugat șoferii ca aceștia să fie atenți la trafic și să nu profite de drumurile renovate pentru a testa capacitățile automobilului.

Amintim că despre lansarea programului național „Drumuri bune pentru Moldova” a anunțat președintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc. Liderul democraților a precizat că este cel mai ambițios proiect de infrastructură de la Independență până în prezent, iar de drumuri reparate vor beneficia toate satele, indiferent de preferințele politice ale primarilor sau locuitorilor acestora.

Total
0
Shares
Total
0
Share