FOTO // Echipa lui Ilan Șor aduce schimbări esențiale pe strada Alexandru Lăpușneanu din Orhei

 

Localitățile administrate de echipa lui Ilan Șor se schimbă la față. Orașele și satele din Republica Moldova devin mai moderne si conforme unor standarde înalte de viață. Îmbunătățirile semnificative ale infrastructurii orașului Orhei devin o tradiție și o obligație a administrației municipiului Orhei. De această dată, se reabilitează un tronson important al străzii Alexandru Lăpușneanu din sectorul Nordic al municipiului Orhei.

Tronsonul care a intrat în reparație capitală de pe strada Alexandru Lăpușneanu, având o lungime de 530 de metri și o lățime a drumului de 5,5 metri, primește acum o atenție deplină din partea echipei de constructori. Potrivit standardelor, au fost așternute 643m³ de pietriș, iar în prezent, muncitorii lucrează intens la aplicarea stratului de asfalt, care se întinde pe o suprafață de 2958 m² și are o grosime de 6 centimetri. În procesul de reconstrucție, sunt implicate două compactoare, finisorul, 1 buldoexcavator și mai multe autobasculante pentru aducerea materialului necesar.

Proiectul de reabilitare a străzii Alexandru Lăpușneanu a fost primit cu entuziasm de către locuitorii din Orhei, care așteaptă cu nerăbdare finalizarea lucrărilor pentru a beneficia pe deplin de infrastructura modernă.

Gheorghe, un locuitor de pe strada Alexandru Lăpușneanu, declară:

„Este cu adevărat uimitor să vedem că nu doar drumurile principale sunt reparate, ci și cele secundare. Echipa lui Ilan Șor face o treabă excelentă și ne simțim norocoși că locuim într-o comunitate atât de implicată în dezvoltarea infrastructurii. Abia așteptăm să se finalizeze lucrările, pentru a ne bucura din plin de această stradă!”

Maria, mamă a doi copii:

„Este un mare pas înainte pentru noi, locuitorii din această zonă, să avem o stradă modernizată. Cu siguranță, aceste îmbunătățiri vor face deplasările până la magazin mai ușoare și mai sigure. Echipa lui Ilan Șor merită toate felicitările pentru efortul depus și pentru că au adus aceste schimbări benefice pentru noi și familiile noastre.”

Tânărul Andrei observă:

„Îmi place că autoritățile sunt preocupate să îmbunătățească infrastructura orașului nostru. Acest tronson de stradă era într-o stare deplorabilă și mă bucur că se lucrează intens pentru a-l repara complet. Va fi cu adevărat un beneficiu pentru noi, cei care trăim aici, dar și pentru toți cei care ne vizitează orașul.”

Ana, o pensionară:

„Am locuit în Orhei toată viața mea și am văzut multe schimbări, dar aceasta este una dintre cele mai importante pentru mine. Modernizarea străzii Alexandru Lăpușneanu ne aduce oamenilor mai multă siguranță și acces mai facil către casele noastre. Îi mulțumim echipei lui Ilan Șor pentru implicarea lor în dezvoltarea orașului nostru drag.”

Ion, un antreprenor local, subliniază:

„Infrastructura este cheia dezvoltării unei comunități. Suntem bucuroși să vedem că echipa lui Ilan Șor acordă o atenție deosebită modernizării străzilor noastre. Aceasta va facilita și dezvoltarea afacerilor locale, aducând mai mulți oameni în zona noastră. Este o veste minunată pentru întreaga comunitate.”

Cu o estimare de peste 3,5 mil. lei, această reabilitare esențială, facilitează accesul către 29 de gospodării din zonă, oferind o infrastructură modernă și sigură pentru locuitorii din Orhei. Proiectul se anunță a fi unul de succes pentru comunitate, având un impact semnificativ asupra mobilității și conectivității locale.

Prin demararea și realizarea unor proiecte atât de importante, echipa lui Ilan Șor se arată dispusă să schimbe real viața locuitorilor Republicii Moldova în mai bine, deoarece ei au așteptat acest lucru mai bine de 30 de ani. Proiectele de reparație capitală și reabilitare a infrastructurii din municipiul și raionul Orhei, rămân o prioritate pentru echipa lui Ilan Șor.

Amintim că, Operatorul specializat Î.M. „Servicii Comunal Locative” Orhei execută lucrări de reabilitare a infrastructurii rutiere pe drumurile publice din teritoriul administrat cu respectarea prevederilor Contractului privind delegarea de gestiune a serviciului public de întreținere și reabilitare a infrastructurii căilor de comunicație deja cinci ani consecutiv. Ulterior, pe această stradă se vor efectua marcaje rutiere pentru organizarea circulației, la avertizarea sau la îndrumarea participanților la trafic.

Comunicat de presă

Total
0
Shares
Total
0
Share