Social

(foto) Emoții de nedescris pentru Gheorghe Cavcaliuc! Cezar și Bogdan au susținut un important examen

Pinterest LinkedIn Tumblr

Șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției Republicii Moldova este plin de mândrie pentru copii săi Cezar și Bogdan. Aceștia și-au bucurat tatăl reușind să susțină un examen la dicție.

Într-o postare pe Facebook, Gheorghe Cavcaliuc a împărtășit cu prietenii săi virtuali ce emoții și ce mândrie trăiește astăzi. Cei doi fii ai săi au susținut astăzi cu brio un examen la dicție. Șeful adjunct al IGP a ținut să mulțumească mentorului, fără de care această performanță ar fi fost mai greu de atins.

Cu siguranță este meritul băieților, dar și al doamnei Vera Nastasiu, motiv pentru care îi aduc sincere mulțumiri și aprecieri pentru efortul și munca asiduă depusă în acest sens” scrie Cavcaliuc în postarea sa.

Acesta spune că nu poți obține un succes fără să depui efort. Nimic nu cade din cer, mereu e nevoie de muncit pentru a obține o oarecare performanță. „Succesul este rezultatul pregătirii, muncii grele, risc, greșeli, curaj, învățătură, greutăți, dezamăgiri, persistență, schimbări, sacrificii, obstacole și disciplină!” a conchis Șeful adjunct al IGP.

loading...

Comments are closed.