FOTO // Eugeniu Nichiforciuc anunță înființarea “Mișcării Respect Moldova” și primele aderări din raionul Florești

Eugeniu Nichiforciuc, cunoscut ca fiind ex-deputat PDM, a reiterat anunțul despre înființarea “Mișcării Respect Moldova” și primii membri care s-au alăturat acestui nou proiect politic. Într-o declarație publică, Nichiforciuc a mulțumit celor care au decis să meargă împreună cu el și a enumerat primarii din raionul Florești care au ales să facă parte din această mișcare.

Printre primarii care și-au alăturat forțele “Mișcării Respect Moldova” se numără Mihai Bulat, primarul orașului Ghindești, Gheorghe Falcă, primarul comunei Ghindești, Iurie Cheleș, primarul satului Cernița, Oleg Podborschi, primarul comunei Văscăuți și Sergiu Tertea, primarul satului Temeleuți. Aderarea acestor primari este percepută ca un sprijin semnificativ pentru noul proiect politic și reprezintă o recunoaștere a valorii și credibilității lui Nichiforciuc.

Eugeniuc Nichiforciuc a subliniat că această inițiativă este simbolică și reprezintă un nou drum în politică pentru el și echipa sa.

Noul proiect politic condus de Nichiforciuc își propune să promoveze valorile respectului, transparenței și implicării cetățenilor în procesul decizional. Prin aderarea primarilor din raionul Florești, mișcarea capătă o anvergură locală puternică.

În final, Eugeniu Nichiforciuc a urat bun venit noilor membri ai echipei “Mișcării Respect Moldova” și a exprimat speranța că acest nou capitol în politică va fi unul de succes pentru toți cei implicați.

Total
0
Shares
Total
0
Share