(Foto) Filip și Plahotniuc la Strășeni: Mesajul antreprenorilor este unul clar – avem nevoie de stabilitate!

Pavel Filip și Vlad Plahotniuc la Strășeni, partidul democrat din moldova, pdm alegeri 2019, Mesajul antreprenorilor este unul clar, avem nevoie de stabilitate, reforme pro business, mediu de afaceri chisinau 

Antreprenorii din Strășeni, indiferent de domeniul ȋn care activează, au simțit ȋn ultimii ani, că Guvernul lucrează pentru ei, că vorbim aceeași limbă și avem același scop. Declarația a fost făcută astăzi de premierul Pavel Filip, după o întâlnire electorală cu un grup de cetățeni. La eveniment a luat parte și liderul PDM, Vlad Plahotniuc.

“Mediul de afaceri, de aici și din toată țara, a ȋnregistrat economii consistente datorită reducerii numărului de acte permisive, eliminării controalelor abuzive și scăderii taxelor. Și producătorii agricoli au beneficiat de investiții și subvenții”, a spus Pavel Filip.

“Alături de președintele PDM, Vlad Plahotniuc, am avut o nouă ȋntâlnire cu reprezentanții unor ȋntreprinderi din raion. Am făcut, ȋmpreună, un scurt bilanț al activității și am setat obiective comune pentru viitor. Mesajul antreprenorilor este unul clar – avem nevoie de stabilitate, de continuitate și de un parteneriat la fel de solid ca și până acum”, am mai spus Filip.

Mai jos vedeți câteva poze de la evenimentul din raionul Strășeni.

Total
0
Shares
Total
0
Share