Alte știri

FOTO // Furt cu ghinion pentru doi tineri. Au furat mai multe bunuri din 2 automobile, dar au fost prinși de carabinieri

Pinterest LinkedIn Tumblr
Furt cu ghinion pentru doi tineri. Au furat mai multe bunuri din 2 automobile, dar au fost prinși de carabinieri.
Cazul a avut loc în dimineața zilei de 7 februarie, în sectorul Botanica al capitalei. Atenția carabinierilor Direcției Regionale Centru a IGC ce patrulau pe strada Sarmizegetusa, a fost atrasă de doi tineri, care observând echipajul, și-au schimbat direcția de deplasare și au încercat să se ascundă printre automobilele parcate în preajmă.
Tinerii au fost stopați de oamenii legii pentru verificări. În rucsacurile acestora au fost identificate mai multe chei, șurubelnițe și accesorii pentru automobile, proveniența cărora nu au putut-o explica. La cerințele carabinierilor de a se deplasa la Inspectoratul de Poliție, indivizii au încercat să fugă, însă imediat au fost reținuți.
Tinerii în vârstă de 18 și 19 ani, conduși la IP Botanica au recunoscut că au forțat lacătele a două automobile de model Nissan de unde au sustras instrumentele și accesoriile ce le aveau în rucsacuri.
Alte circumstanțe se stabilesc.
loading...

Comments are closed.