Social

(foto) Gheorghe Cavcaliuc l-a vizitat pe Dumitraș, victima unui accident din Ștefan Vodă. Ce i-a promis?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Șeful adjunct al Poliției Naționale, Gheorghe Cavcaliuc l-a vizitat pe Dumitraș, băiețelul lovit de un automobil la Ștefan Vodă, devenit cunoscut pe internet datorită verișoarei sale care a scris că persoana vinovată de accident și polițistul de sector „s-au înțeles”, iar șoferul care l-a accidentat pe Dumitraș a rămas nevinovat.

Gheorghe Cavcaliuc a promis că se va ocupa personal de acest caz și va face dreptate. În aceeași zi, atât polițistul cât și persoana care a cauzat accidentul au fost reținuți de poliție. Tot atunci, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, șeful adjunct al IGP a promis că îl va vizita pe băiețel la spital, iar după ce va fi externat din spital, se vor întâlni pentru a juca fotbal.

După cum a și promis, Cavcaliuc s-a ținut de cuvânt și a mers să îl viziteze pe băiețel să vadă dacă se simte mai bine. Familia acestuia a aflat din prima sursă că li s-a făcut dreptate și vinovatul pentru accident a fost recunoscut în calitate de învinuit, iar cauza penală a fost remisă în instanța de judecată pentru atragerea la răspundere a acestuia în conformitate cu legea.

Ca să îl ajut pe Dumitraș să uite de experiența negativă prin care trece, pe lîngă dulciuri, am decis să îi dăruiesc și o jucărie moale, și anume ursulețul, protagonistul noii campanii inițiate de Poliția Națională ”O jucărie pentru zâmbetul copiilor”. Jucăria face parte din Campania fără precedent în Republica Moldova, dedicată nemijlocit copiilor care sunt victime ale incidentelor sau accidentelor și este primul ursuleț dăruit pentru a contribui la diminuarea emoțiilor negative pe care le-au avut. ” a scris în postarea sa de pe Facebook, Gheorghe Cavcaliuc.

Șeful adjunct al IGP a mărturisit că Dumitraș i-a spus că dorește să devină în viitor polițist pentru a sta la straja ordinei de drept și să facă dreptate cetățenilor din țara noastră. Cavcaliuc evident că l-a încurajat pe băiețel în dorința sa și i-a dăruit chipiul de polițist.

Actualul polițist și viitorul polițist s-au înțeles că se vor mai întâlni pentru a face cunoștință cu activitatea polițienească. Cavcaliuc i-a promis lui Dumitraș că îi va arăta colecția de chipiuri din întreaga lume pe care o deține. Totodată, băiețelul va avea ocazia să și stea în fotoliul șefului adjunct al Poliției Naționale.

loading...

Comments are closed.