Alte știri

(foto) HORROR! După ce a fugit de la concubinul său de origine caucaziană, o femeie din Bălți a fost găsită mutilată în WC

Pinterest LinkedIn Tumblr

O scenă desprinsă dintr-un film de groază a avut loc ieri în municipiul Bălți! O femeie în vârstă de 46 de ani a fost găsită moartă în WC-ul din curte.

Corpul victimei avea semne evidente de violență, aceasta avea plăgi tăiate în regiunea pieptului și a gâtului. Cadavrul a fost descoperit chiar de către mama acesteia care s-a speriat de faptul că fiica sa a ieșit în curtea casei și mai mult de o oră nu dădea nici un semn de viață.

Imediat după ce a descoperit corpul neînsuflețit al fiicei sale, aceasta a sunat la medic care ulterior a apelat Inspectoratul de Poliție din Municipiul Bălți.

În urma primelor date, s-a stabilit că victima a trăit timp de 18 ani cu un cetățean rus de origine caucaziană. După o ceartă, moldoveanca a decis să se întoarcă la casa părintească. În perioada aceasta de timp, fostul concubin deseori o suna pe bălțeancă și o amenința că va veni în Republica Moldova și o va omorî.

La moment se petrec măsuri pentru a stabili toate circumstanțele omorului.

UPDATE: Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore și riscă 25 de ani de închisoare sau chiar detenție pe viață.

loading...

Comments are closed.