(foto) Iată cu cine a fost surprins Pasha Parfeni în dormitor! Oare cum va reacționa soția lui?

pasha parfeny si morari, pasha parfey concerte, pasha parfeny tv8, parfeny eurovision, parfeny concert transnistria, parfeny ocncert gagauzia, parfeny si ilan shor, vladislav gribincea si morari, andrei popov si morari, pasha parfeny sotie, pasha parfeny si catalin josan, pasha parfeny concert pman
 

Pasha Parfeny a postat pe pagina sa de Facebook o poză în care apare în pat cu o pisică în brațe. Poza a fost însoțită de către mesajul “33 – mă simt OK”, în așa mod, artistul a amintit fanilor săi că astăzi este ziua lui de naștere.

În comentarii, fanii și prietenii lui Parfeny s-au adunat pentru a-i ura la mulți ani, printre aceștia s-a numărat și Natalia Morari, partenera de proteste și ideologie a artistului, care i-a transmis că la 33 de ani, totul abia începe și i-a urat să o țină tot așa.

pasha parfeny, sunstroke project, parfeny si natalia morari, pasha parfeny sotie, pasha parfeny concerte, catalin josan, josan si parfeny, dumitru alaiba

Printre cei care l-au felicitat pe Parfeny în public, nu se numără însă și Ilan Șor, fostul primar al municipiului Orhei, actualmente, deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Pe cei doi îi lega la un moment dat, o relație de parteneriat. La momentul de față, Pasha Parfeny este un susținător aprig al blocului ACUM, fiind deseori invitat în platourile postului de televiziune TV8 și făcându-și des apariția alături de persoane din anturajul Maiei Sandu și a lui Andrei Năstase, cel mai recent exemplu fiind deputatul Dumitru Alaiba.

Totuși, Parfeny nu a fost mereu atât de devotat blocului ACUM și ideologiei acestora, despre care cânta pe scenele protestelor Platformei DA alături de Cătălin Josan. În anul 2015, când a pornit mișcarea protestatară a Platformei Civice (pe atunci) Demnitate și Adevăr, fostul membru al formației Sunstroke Project, cânta pe scenă la Orhei, la un concert organizat de Ilan Șor, pe care actualii săi prieteni, încă de atunci îl învinuiau că ar fi participat la furtul miliardului.

pasha parfeny, sunstroke project, parfeny si natalia morari, pasha parfeny sotie, pasha parfeny concerte, catalin josan, josan si parfeny, dumitru alaiba

La fel, Pasha Parfeny, care oferă lecții de demnitate, a fost observat cântând cu ocazia Zilei Naționale a Rusiei, la un concert la Comrat și la concerte în Transnistria.

Total
0
Shares
Total
0
Share