Politic

(foto) Iată cum arată municipiul Bălți înainte de referendum!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Municipiul Bălți de ceva timp se luptă cu o gravă problemă. Evacuarea deșeurilor a devenit doar un vis al bălțenilor, iar consilierii din partea Partidului Nostru în loc să vină cu soluții, au ajuns să anunțe greve.

Primarul Renato Usatîi din septembrie 2016 nu a mai venit în Municipiul Bălți, iar conducerea orașului avea loc prin skype. Acum, locuitorii Municipiului Bălți au posibilitatea să schimbe unele lucruri datorită unui referendum de demitere a primarului general.

Aparent, motive ar fi de ajuns, gunoiul în oraș este omniprezent. Pe Facebook au fost postate câteva poze de pe strada Ștefan cel Mare, vis-a-vis de Primărie. Gunoiul nu a fost de mult timp pentru că tomberoanele sunt pline, iar gunoiul a ajuns să ajungă pe drum.

În comentarii la acea postare au scris alți locuitori din Bălți că nu doar această stradă se confruntă cu o astfel de problemă. Problema gunoilui ar putea fi una decisivă în cazul referendumului de demitere al primarului Renato Usatîi.

Amintim că pe internet a apărut o înregistrare audio care demonstrează că anume Renato Usatîi și nu consiliul municipal este cel cu propunerea referendumului. Consilierii nici măcar nu știu despre planurile lui Usatîi pentru referendum.

loading...

Comments are closed.