Social

(foto) Iată cum arată un trotuar din Chișinău corect proiectat și calitativ construit!

Pinterest LinkedIn Tumblr

O porțiune nouă de trotuar a fost construită pe strada Ștefan cel Mare a Municipiului Chișinău. Trotuarul vechi se afla într-o situație lamentabilă, iar reparația era ceva obligatorie.

Activistul Victor Chironda afirmă că trotuarul care a fost distrus intenționat, acum arată excelent. „Un trotuar corect proiectat şi calitativ construit poate schimba radical aspectul străzii şi nivelul de confort oferit de spaţiul public.” Scrie activistul civic într-o postare pe Facebook.

Totodată, Chironda propune noii administrații a capitalei să încerce să reconstruiască cât mai multe trotuare, în urma reconstrucției acestora străzile ar arăta mult mai bine. „Aş propune noilor conducători ai primăriei un program de restabilire şi renovare a trotuarelor din oraş. Un astfel de proiect, cu resurse minime şi in citeva luni poate schimba radical starea de mizerie, degradare şi lehamite pe care o simte fiecare chişinăuian cînd merge pe jos prin oraş.”

Victor Chironda a devenit cunoscut după ce a fost unul din cei care au propus desfășurarea unui referendum de demitere a primarului general al Municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă.

 

loading...

Comments are closed.