Alte știri

FOTO // Igor Dodon a vizitat Mănăstirea ”Adormirea Maicii Domnului” din satul Călărășeuca, cu ocazia sărbătorii Înălțarea Domnului

Pinterest LinkedIn Tumblr

În contextul sărbătorii religioase de astăzi, Înălțarea Domnului, președintele Partidului Socialist (PSRM), Igor Dodon a întreprins prima sa vizită la Mănăstirea ”Adormirea Maicii Domnului” din satul Călărășeuca, raionul Ocnița, transmite Telegraph.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Igor Dodon spune că a asistat la sfânta liturghie, apoi a felicitat călugărițele și enoriașii cu prilejul sărbătorii, dorindu-le sănătate și ajutorul Domnului în toate faptele bune.

Ulterior, liderul socialist a discutat cu localnicii despre grijile lor de toate zilele.

”Am fost bucuros să aflu că sătenii sunt mulțumiți de lucrurile pe care le-am realizat în satul lor, la solicitarea lor. Este vorba despre proiecte, lansate de mine și susținute de socialiști în Parlament, precum – reparația acoperișului școlii din sat, construcția drumului de acces spre mănăstire, reabilitarea unui segment de drum în cadrul programului “Drumuri bune pentru țoți” ș.a.

Am reiterat faptul că mereu vom fi alături de oameni, vom contribui la dezvoltarea localităților, la păstrarea valorilor naționale, a credinței, tradițiilor, istoriei poporului moldovenesc.

Împreună vom învinge!”, scrie Igor Dodon.

Citește și: SIS-ul controlat de Maia Sandu a decis că este timpul să-și schimbe fotoliile, în plină criză bugetară

loading...

Comments are closed.