(Foto) În ajun de 8 martie, Monica Babuc a decernat diplome femeilor de Științe din R. Moldova

Ministrul Monica Babuc a decernat diplome unui grup de femei care activează în domeniul cercetării și inovării

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeilor, pentru succese remarcabile în domeniul cercetării și inovării, ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Monica Babuc, a decernat, astăzi, 7 martie, diplome de onoare unui grup de femei care activează în domeniul științei.

În discursul său, ministrul Monica Babuc și-a exprimat înalta apreciere față de participarea dinamică a femeilor în domeniul cercetării și inovării, dorindu-le inspirație și performanță în activitate.
 
„Este îmbucurător că interesul, dedicarea și meticulozitatea femeilor își pune amprenta tot mai pregnant asupra domeniului cercetării și inovării. Vă doresc, stimate doamne, mult succes în realizarea tuturor proiectelor științifice și vă asigur de toată susținerea Ministerul Educației, Culturii și Cercetării”, a afirmat oficialul.
 
Totodată, Monica Babuc a invitat doamnele să participe la spectacolul din cadrul Festivalului Internațional de Muzică ,,Mărțișor” – „Tu ești primăvara mea” susținut de trupa Brio Sonores, care va avea loc în seara zilei de 8 martie la Palatul Național „Nicolae Sulac”.
Total
0
Shares
Total
0
Share