(foto) În timp ce moldovenii așteaptă coaliție, Maia Sandu a fost să-l vadă pe Păcală. Șefa PAS, în mintea copiilor

comentarii la Maia Sandu, Maia Sandu criticata de catre internauti, PAS, Lidera PAS, blocul ACUM, moldovenii despre Maia Sandu

În timp ce majoritatea moldovenilor așteaptă de la politicieni ca aceștia să se așeze la masa de negocieri pentru a forma o coaliție de guvernare, șefa PAS, Maia Sandu, a fost să-l vadă pe Păcală.

“Astăzi noi am fost la Teatrul “Luceafărul”, să-l vedem pe Păcală. A fost frumos și tare vesel! Mergeți împreună cu copiii neapărat!”, a scris Maia Sandu pe pagina ei de facebook.

Maia Sandu, PAS, ACUM, blocul ACUM, ACUM DA PAS, Maia Sandu la teatru, păpușarul, politica în moldova, coaliție de guvernare, negocieri PAS PSRM, ACUM PSRM

Mai mulți internauți au și criticat-o pe Maia Sandu că pierde timpul cu distracțiile, în loc să-și realizeze promisiunile electorale. Unii au făcut aluzie că poza ar fi fost făcută de Andrei Năstase, dat fiind faptul că acesta nu apare în fotografie. Comentariile critice la adresa Maiei Sandu au primit mai multe aprecieri din partea altor utilizatori de facebook.

“Țara arde și noi mergem la teatru și mai și postăm poze pentru a risipi gravitatea problemei in care ne aflăm. Poza cine a făcut-o, Năstase? Cred că ați avea mai mult succes la teatru decât în Parlament!”, a comentat Cristian Toma.

comentarii la Maia Sandu, Maia Sandu criticata de catre internauti, PAS, Lidera PAS, blocul ACUM, moldovenii despre Maia Sandu

Amintim că după alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, partidele politice nu au ajuns la nici un compromis. Mai întâi fostul bloc ACUM a refuzat oferta PDM de a prelua conducerea Guvernului și a face împreună cu democrații o coaliție pro-europeană, apoi PAS și Platforma DA au început negocierile cu Igor Dodon și PSRM. La moment discuțiile dintre socialiști și acumiști au intrat în blocaj.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share