Social

FOTO // Intervenția salvatorilor în sudul țării: Un microbuz și alte 7 autoturisme au rămas blocate în zăpezi

Pinterest LinkedIn Tumblr

În dimineața zilei de 06 februarie, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost solicitați pentru a efectua lucrări de tractare în sudul țării în apropierea localității Alexandru Ioan Cuza, raionul Cahul. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 08:30.

Potrivit datelor înregistrate de IGSU, mai multe autovehicule au fost blocate în zăpadă, sub podul amplasat pe traseul L 703, Vulcănești- Etulia. La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri, care ajunși au stabilit, că un microbuz de rută, care transporta 15 pasageri, dar și 7 autoturisme în care se aflau circa 13 persoane, au rămas blocate pe drum.

 

Salvatorii au reușit tractarea autovehiculelor blocate, iar în urma situației înregistrate, nimeni nu a avut de suferit.

Totodată reprezentanții IGSU, reiterează apelul către conducătorii să-și echipeze mijloacele de transport potrivit sezonului rece, iar în portbagajul mașinii să țină lopată, nisip și lanțuri. Totodată, este indicat ca bateria telefonului mobil să fie încărcată, iar în situații de risc cetățenii sunt rugați să apeleze numărul de urgență 112.

Citește și: Două moldovence din Italia, prinse la furat: „Ne era foarte tare foame”

loading...

Comments are closed.