Social

FOTO // Iresponsabilitatea unor părinți ar fi putut provoca o nouă tragedie în ultima zi de vară, dar carabinierii au intervenit la timp

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ieri, 31 august 2020, patrula de Carabinieri a Direcției regionale Centru, fiind implicată în serviciul de menținere a ordinii publice în sectorul Buiucani al capitalei pe strada Eugen Coca, în jurul orelor 17: 15 au observat la etajul 3 a unui bloc de locuit la geam 2 copii minori fără supraveghere.

Deplasându-se la ușa apartamentului dat militarilor nu a deschis nimeni. Ei au făcut legătură cu vecinul care a comunicat ca părinții copiilor se află în casă în stare de ebrietate avansată.

Pentru a preveni o tragedie, carabinierii, prin intermediul serviciului 112, au solicitat ajutorul pompierilor care au întreprins măsurile de siguranță. La fața locului au sosit și reprezentanții IP Buiucani pentru documentarea părinților alcoolici.

Inspectoratul General de Carabinieri recomandă, în cazul când observați persoane aflate în dificultate, pentru prevenirea unei tragedii, adresați-vă la cea mai apropiată patrulă de Carabinieri sau apelați la numărul 112.

Un bărbat de 73 de ani a căzut într-o fântână adâncă de 15 metri

loading...

Comments are closed.