Alte știri

FOTO // Jim Carrey și-a lăsat barba să crească pe perioada carantinei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Actorul Jim Carrey (58 de ani) stă şi el în casă la izolare, din cauza pandemiei de coronavirus. Starul, care este laureat a două premii Globul de Aur, este aşa de supărat pentru că nu mai poate ieşi din casă, încât nu se mai îngrijeşte.

Jim Carrey și-a lăsat barba să crească pe perioada carantinei și i-a provocat pe fanii lui să facă la fel! „Îmi las barba să crească până când ne întoarcem cu toții la muncă”, a scris celebrul actor pe Twitter. Noul look i-a șocat pe admiraotrii starului de la Hollywood. Cu toate astea, mulți fani au acceptat provocarea și i-au promis lui Jim Carrey că nu se vor apropia de lama de ras pe perioada carantinei.

A renunţat să se mai bărbierească, iar barba i-a crescut. Şi-a făcut o poză, pe care a pus-o pe reţelele de socializare, ca să arate fanilor cum arată bărbos. El pune de asemenea îndemnuri pentru admiratorii săi, ca să treacă mai uşor prin perioada dificilă de carantină.

Sursa: click.ro

Citește și: VIDEO // Un tânăr din Cipru a găsit o soluție ingenioasă pentru a-și plimba câinele fără să încalce regimul de carantină

loading...

Comments are closed.