FOTO // Maia Sandu și Andrei Năstase nu mai apar împreună nici în fața partenerilor europeni

De la căderea guvernului Sandu, blocul ACUM suferă de o perioadă aprofundată de discordie și neînțelegere. Astfel că, liderii celor două partide, Maia Sandu și Andrei Năstase, refuză să mai apară împreună chiar și la întâlnirile cu partenerii europeni, transmite Telegraph.md

Săptămâna curentă lidera PAS a făcut o vizită la Bruxelles, dar se pare că nu a dorit să fie însoțită și de fostul partener de bloc, Andrei Năstase. Astfel, apărând mereu ca singura reprezentantă a blocului, la întâlnirile atât cu oficialii europeni, dar și cu diaspora moldavă.

La întâlnirea cu conaționalii noștri din Bruxelles, Sandu preferă să reprezinte singură în persoană blocul ACUM.

La fel lidera PAS, apare singură și în întrevederile cu oficialii europeni.

La fel, nu se lasă și Andrei Năstase. Vizitând același Bruxelles, săptămâna trecută, președintele PPDA nu o mai consideră pe Maia Sandu drept un partener demn de a-l însoți, în întâlnirile cu comisarii europeni, preferând să fie înconjurat doar de oamenii din propriul partid.

Printre motivele acestei discordii speculate în societate se enumeră și faptul că Maia Sandu ar fi decis singură să cedeze guvernul, ceea ce i-a displăcut la culme lui Andrei Năstase și membrilor PPDA.

Amintim că, la fel și alegerile locale din Hâncești au provocat certuri în interiorul blocului ACUM, candidatul susținut de PPDA, Grigore Cobzac, fiind în dizgrație pentru partidul PAS.

Citește și: Sondaj iData: Igor Dodon și Maia Sandu se bucură de cea mai mare încredere din partea populației

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share