Politic

(foto) Membrii PAS, PPDA și PLDM alungați cu măturile din Orhei de cetățenii pe care doreau să îi cheme la proteste

Pinterest LinkedIn Tumblr

Reprezentanții PAS, PLDM și PPDA s-au făcut de rușine, duminică la Orhei, unde au vrut să organizeze o acțiune de protest, dar până la urmă s-au pomenit „asediați” chiar de cei pe care vroiau să-i cheme la manifestație. După ce s-au făcut de rușine în ultimul hal, unii dintre ei au primit și cu măturile peste cap de la orheienii înfuriați.

Câțiva reprezentanți ai celor trei partide au organizat o ședință comună, dar mii de orheieni „înarmați” cu mături au venit să le ceară socoteală pentru intenția de a distruge magazinele sociale și alte proiecte implementate de primarul de Orhei Ilan Șor și echipa sa de la Partidul ȘOR, atât în Orhei, dar și în alte localități ale țării, transmite hotnews.

PAS cu DA, afară din oraș!”, scandau orheienii, iar reprezentanții celor trei partide s-au ascuns într-o gheretă și s-au înconjurat cu polițiști, refuzând să iasă să discute cu oamenii.

De ce nu veniți la oameni, dar ne chinuiți și ne faceți să stăm în soare – bătrâni, copii? De ce Năstase și Sandu nu vin la Orhei să discute cu oamenii?”, a întrebat vicepreședintele Partidului ȘOR, Marina Tauber.

În încercarea de a-i scoate afară pentru discuții, orheienii au format și un coridor viu, ba chiar le-au cântat și le-au dansat celor de la PAS, PPDA și PLDM, dar aceștia s-au să iasă din ascunziș. Doar după ce s-au asigurat că zeci de polițiști îi apără de cetățenii pe care au vrut să-i cheme la proteste, cei de la PAS, PPDA și PLDM au acceptat să fugă de la fața locului. Totuși, unii dintre ei s-au ales și cu „netezeli” de mături pe cap din partea orheienilor, chiar dacă organizatorii acțiunii au chemat lumea la calm.

Este de menționat că la Orhei nu a venit niciunul din liderii celor trei partide, fiind desemnat să conducă mitingul un reprezentant de grad inferior, secretarul PPDA, Chiril Moțpan.

loading...

Comments are closed.