FOTO // Mereu la datorie. Angajații IGSU au venit în ajutorul mai multor șoferi care au derapat de pe trasee

Astăzi 11 decembrie angajații IGSU au venit în ajutorul mai multor șoferi care au derapat de pe trasee, transmite Telegraph.md

În localitatea Hulboaca din municipiul Chișinău, pompierii au intervenit după ce au primit informația că o ambulanță care se grăbea pentru a prelua un pacient a derapat de pe traseu. Cazul a fost înregistrat la ora 11:00.

La fața locului pentru lucrări de deblocare a intervenit un echipaj al Detașamentului salvatori și pompieri din sectorul Râșcani.

În mai puțin de 10 minute ambulanța a reușit să-și reia traseul și să ajungă la pacient. Un alt caz în care a fost necesară implicarea salvatorilor a avut loc în apropiere de localitatea Troița Nouă, unde un microbuz marfar a derapat.

La fața locului au intervenit salvatorii din Căușeni care au realizat misiunea cu succes reușind să deblocheze mijlocul de transport. În ambele situații, oamenii nu au avut de suferit.

Pe parcursul zilei în vizorul salvatorilor au fost trasee din nordul sudul și centru țării care au urcușuri în pantă, dar și curbe periculoase.

Angajații IGSU au fost gata să acorde ajutor conducătorilor auto pe trasee din raioanele Soroca, Cahul, Ungheni, Căușeni, Ștefan Vodă, Orhei, Rezina, Hîncești, Leova UTA Găgăuzia, Bălți, Briceni, Edineț dar și municipiul Chișinău.

În continuare conducătorii auto sunt îndemnați să-și echipeze corespunzător mijloacele de transport, cu pneuri de iarnă, să mențină bateria telefonului încărcat și să respecte regimul de viteză în trafic. În caz de situații de risc oamenii pot apela de urgență pentru ajutor sunând la Serviciul 112. Pentru prevenire riscurilor în țară au fost mobilizate 23 de autospeciale de tracțiune sporită cu peste 50 de angajați IGSU.

Astăzi a fost lansată campania anticorupție ”Denunță! Atitudinea ta contează!”

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share