Alte știri

FOTO // Mereu la datorie: IGSU în regim de urgență deblochează trasee din sudul țării

Pinterest LinkedIn Tumblr

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență continuă să monitorizeze situația în sudul țării în urma condițiilor meteorologice nefavorabile, care au avut loc în perioada 05-06 februarie.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Mai multe echipaje de salvatori cu autospeciale cu tracțiune sporită au ieșit pe traseele naționale din sudul țării pentru a interveni în ajutorul persoanelor aflați în dificultate. Conducătorii auto primesc din partea salvatorilor ceai cald și posibilitatea de a se încălzi.

Angajații IGSU inspectează treseele R-32 Cahul-Vulcanești, și traseul M-3 Vulcăneși-Burlăceni-Ciumai. Astfel, pe parcursul zilei de 6 februarie, salvatorii au lucrat la deblocarea drumurilor locale în preajma localităților Burlăceni, Iujnoe, Găvănoasa, Stația Greceni și Pelinei din raionul Cahul.

Potrivit datelor operative, recent, drumul local dintre localitățile Burlăceni și Iujnoe este parțial înzăpezit și blocat. Salvatorii continuă să lucreze la deblocarea drumului. Mai mult, angajații IGSU Cahul au intervenit pentru a tracta un autocamion, care a rămas blocat pe o porțiune de drum în apropierea satului Burlăceni.

Citește și: Cod portocaliu de vânt puternic: Recomandările Poliției

loading...

Comments are closed.