(Foto) Ministra Educației din Guvernul Sandu promovează în funcții persoane care au slujit miniștrii PDM

Ministra Educației din Guvernul Sandu promovează în funcții persoane care au slujit miniștrii PDM, liliana nicalescu onofrei maia sandu pas

Alianța PSRM-ACUM demite înalții funcționari de stat într-o veselie. Recent peste 65 de secretari de stat au fost eliberați din funcție cu hapca, fără analiza prestației și profesionalismului fiecăruia, sub pretext general de “colaborare cu PDM”. Cu toate acestea, există oameni, care în orice situație rămân în funcții, chiar dacă ei nu numai au colaborat, dar au fost și sunt membri PDM (lucru care nu este ilegal!) și, prin definiție, au participat la toate activitățile politice legale ale PDM, inclusiv campaniile electorale.

Unul din ei este Gheorghe Postica care a devenit viceministru la Ministerul Culturii din partea democraților odată cu instalarea guvernului Filat în 2009, sub ministrul Focșa. Apoi, din 2013 a continuat în aceeași funcție cu ministrul Babuc și în ultimul an a fost angajat, atingând vârsta de pensie, în calitate de șef de cabinet al ministrului.
 
Curios este nu numai faptul că se bucură inexplicabil (în raport cu alții) de grațiile noii alianțe ACUM-PSRM, dar și că a reușit cu vechea guvernare să-și obțină un șir de beneficii semnificative.
 
Așa, longevivul viceministru și secretar de stat a reușit, probabil, la inițiativa vechii conduceri, să obțină Premiul Național de Stat, Ordinul de Onoare și chiar indemnizația viageră (pensia de merit pentru personalitățile din cultură) pentru sine și pentru nevasta sa, în valoare de 6000 lei pe lună.
 
Acum, mai nou, a fost propus de actuala ministră, Nicolaescu-Onofrei, la funcția de președinte al Consiliului național al monumentelor, funcție pe care a deținut-o și în ultimii șase ani, unde se erijează drept erou național, cred că tot în același mod precum făcea campanie până mai ieri pentru Partidul Democrat.
Metamorfoze mari cu atitudinea față de democratii ăștia blamați! Pe unde-o fi adevărul și ce-o fi fiind la mijloc? Dacă e trădare – trădare să fie, dar s-o știm și noi, vorba lui Caragiale.
autor: Denis Rusu
Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share