Alte știri

FOTO // Moldovean, la volanul unei mașini furate, tras pe dreapta de autoritățile române

Pinterest LinkedIn Tumblr

În vamă, poliția de frontieră a stabilit că mașina este dată în căutare de poliția din Franța după ce a fost furată

La sfârşitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa , s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, un bărbat cu cetățenie română și moldovenească, în vârstă de 48 de ani, care transporta cu ajutorul unei platforme un autoturism marca Renault Megane, înmatriculat în Franța.

 Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului în cauză, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiindbun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Franța la data de 31.10.2020.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că nu are calitatea de proprietar, el doar asigurând transportul autoturismului şi nu are cunoștință despre faptul că acesta este furat sau implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii defurtiar autoturismul, în valoare de 15.000 de roni, echivalentrul a circa 70.000 de lei, a fost reținut în vederea continuării cercetărilor.

Sursa: echipa.md

loading...

Comments are closed.