(Foto) Monica Babuc: Lucrările de renovare a Teatrului Național “B.P. Hașdeu“ din Cahul sunt aproape de finalizare

Monica Babuc, Lucrările de renovare a Teatrului Național “B.P. Hașdeu“ din Cahul sunt aproape de finalizare, guvernul filip, pdm pavel filip, partidul democrat din moldova, fapte nu vorbe 

Aflată într-o vizită în “capitala de sud” a țării împreună cu colegii din Partidul Democrat, Monica Babuc s-a bucurat să vadă că lucrările de renovare a Teatrului Național “B.P. Hașdeu“ din Cahul, inițiate pe vremea când ea se afla la conducerea Ministerului Culturii, sunt aproape de finalizare.

“Ieri la Cahul am trecut, împreună cu colegii, să vedem ce mai face Teatrul Național “ B.P. Hașdeu“. Se înalță. Crește. E aproape de finalizare. Se lucreaza pe interior. Am reușit!”, a scris poe facebook vicepreședinta Parlamentului, Monica Babuc.

Amintim că piatra de temelie a teatrului a fost pusă încă în anul 2014, asta după ce sediul vechi s-a deteriorat din cauza apelor subterane. Pentru reconstrucţia clădirii, statul român a oferit un grant de 800 de mii de euro. Actorii de la Cahul abia așteaptă să revină pe scenă.

În reportajul de mai jos puteți vedea la ce etapa erau lucrările de reconstrucție în noiembrie 2017, când premierul Pavel Filip a vizitat șantierul de construcții.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share